Iedere darter heeft een favoriete wijze waarop de dartpijl wordt vastgehouden. De ene darter houdt het liefst de vingers op de barrel (dicht tegen de pijlpunt), de ander heeft een vinger op de pijlpunt en weer een ander houdt hem achter op de barrel vast.

Daarom is nu de QB One ontwikkelt


De QB One is de oplossing om dartpijlen altijd op dezelfde hoogte vast te pakken. Testen wijzen uit dat gebruik van de QB One leidt tot hogere scores (wel 10% verbetering), een snellere checkout én de pijlen vallen dichter bij elkaar (trosjes). De QB One is geschikt voor jong en oud en voor ieder niveau.

WAAROM DE QB ONE?

Hoe zou je darters de mogelijkheid kunnen bieden dartpijlen altijd op dezelfde hoogte vast te pakken? Hoe zou het zijn als je in plaats van ‘op gevoel’ je je vinger en/of duim exact op de dezelfde plek op je dartpijl zou krijgen? En dat iedere keer weer als je een dartpijl pakt? Deze uitdaging heeft uiteindelijk geleid tot de ontwikkeling van de QB One!

De gedachte achter de QB One is dat je de plek waar jij je dartpijl vasthoudt met je vinger(s) en/of duim op de QB One kunt instellen. Je kopieert als het ware je greep op de QB One.

klik hieronder voor meer info:

Door mx3gold

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Basic Configuration section at Heateor Login options page in admin panel for Facebook Login to work


Specify Instagram Client ID and Secret in the Heateor Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *