Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Promodarts is een website voor dartliefhebbers, opgericht in 2020 door Roy Otten, een enthousiaste dartspeler uit Haalderen.

Wat doen wij?

Wij bieden nieuws, informatie en evenementen aan over de dartwereld. Wij willen dartliefhebbers verbinden en informeren, en bijdragen aan de groei van de dartsport in Nederland.

Waarom doen wij dit?

Wij zijn ervan overtuigd dat dart een geweldige sport is die veel mensen aanspreekt. Wij willen iedereen de kans geven om meer te weten te komen over de sport en om te genieten van het spel.

Onze geschiedenis

Promodarts is ontstaan als een toernooipagina voor het Lingewaard Open Darts, een toernooi dat jaarlijks in Haalderen wordt gehouden. In 2022 werd besloten om de naam te veranderen in Promodarts.nl en de focus te leggen op het aanbieden van nieuws, informatie en evenementen over de dartwereld.

Ons team

Ons team bestaat uit een groep enthousiaste dartliefhebbers. Wij zijn allemaal gepassioneerd over de dartsport en willen onze kennis en ervaring delen met anderen.

Onze toekomst

Wij zijn ambitieus en kijken uit naar de toekomst van Promodarts.nl. Wij willen onze website verder uitbreiden en nog meer mensen bereiken. We willen ook meer evenementen organiseren om dartliefhebbers samen te brengen.