Na een lange dag is het koppel Leon Jense / Mitchell Galos de beste bij het Haasnoot Vis mystery koppeltoernooi!

Op zaterdag 13 juli stond het gezelligste toernooi van de KDV op de planning. Om 15:00 waren er al velen aanwezig voor een heerlijk visje van Haasnoot Vis, waarna er om 18:00 werd gestart met de loting van de koppels. Hier kwamen zoals altijd weer leuke koppels uit en (gelukkig) ook geen koppels bestaande uit twee ‘topspelers’, zodat veel koppels kans maakten op een mogelijke eindoverwinning. Uiteindelijk werd het toernooi gestart met 29 koppels.

Naar de uitslagen kijkend bereikten de Hagenezen Leon Jense en Mitchell Galos de finale van de winnaarsronde zonder grote problemen, want ze verloren alleen een leg van Elmer Kralt en Lola van Vuren in de winnaarsronde. Chris de Kreek, die de avond hiervoor al de finale haalde met de zomerranking, was samen met Ton Adriaanse de tegenstander in de finale, maar ook zij kregen het niet voor elkaar om wat meer dan één leg te winnen van Leon en Mitchell. Het werd zelfs geen enkele leg, want Leon en Mitchell wonnen de finale met 5-0 en schreven daardoor de tweede editie van het Haasnoot Vis mystery koppeltoernooi op hun naam!

De finale van de verliezersronde duurde een stuk langer dan die van de winnaarsronde. Niet alleen omdat het wat spannender was, maar ook omdat de dubbels bij zowel het koppel Edwin Volwater / Thomas Guijt als bij het koppel Daniel Paap / Frans Bonnet niet echt makkelijk geraakt werden. Deze loterij werd uiteindelijk met 4-2 winnend afgesloten door het koppel Edwin/Thomas, uiteraard via de dubbel 1.

Er waren vijf koppels die een 180 hebben gegooid, waarvan er één koppel was die daarnaast ook nog een hoge finish gooide. Elmer Kralt en Lola van Vuren gooiden 124 uit, maar dit was niet de hoogste van de avond. Die werd namelijk gegooid door Henk Snellenburg en Wilco Kuijt, want zij gooiden 135 uit.

Door mx3gold