15 juni 2019

Zoals de meeste al weten het verhaal van Raymond van Barneveld en Marcel Blik die in april onder weg was van een competitie wedstrijd met onder andere team genoot Marcel Blik, die tijdens die rit een hersenbloeding en een epileptische aanval kreeg. Door het ingrijpen van Raymond van Barneveld overleefde Marcel het .Maar al snel bleek dat de hersenbloeding de oorzaak was van een ongeneeslijke tumor waarvoor Blik word behandeld

Marcel Blik heeft onlangs slecht nieuws gekregen, na een operatie heeft de Hagenaar nieuws van de behandeld artsen gekregen welke niet al te positief is. Blik en zijn gezin gaan momenteel door zwaar weer.

Om de Hagenaar een hart onder de riem te steken heeft Marius van der Kleij van de Goudenregenbar het initiatief genomen om een benefiet toernooi te organiseren. Van der Kleij:Marcel heeft onlangs slecht nieuws ontvangen over zijn gezondheid en de vooruitzichten zijn niet positief. Als kleine zelfstandige is het al lastig zat om je hoofd boven water te houden, daarom hopen wij hem en zijn gezin, door dit gebaar een hart onder de riem te steken.”

Op zondag 21 juli aanstaande organiseert de Goudenregen bar een benefiet darttoernooi “Als de Bliksem”. De inkomsten 2/3 (minus onze inkopen 1/3) gaan naar Marcel Blik en zijn gezin.

.

Mocht je niet kunnen komen, maar toch een bijdrage willen leveren? Dat kan door een bedrag naar keuze te storten via de Crowdfunding actie : “Als de Bliksem”.

Direct doneren kun je via onderstaande link:

https://www.gofundme.com/als-de-bliksem?fbclid=IwAR1s_9BGK6dNe-dMQYqW611ya-6iLEgXA19GWf6hUbFctXfCtaKD_sHaXTI

Bron :oa Dartfreakz

Door mx3gold